ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο Πέρης και η Κάτια πάνε σχολείο: Παίξτε με τους γνωστούς σας ήρωες παιχνίδια για όλες τις τάξεις. Εξασκηθείτε παίζοντας Γλώσσα, Μαθηματικά, Μελέτη και Ιστορία. Για παιδιά Α, Β & Γ τάξης.  Ποιος θέλει να γίνει πτυχιούχος. Για όλα τα μαθήματα. Απάντησε σωστά και πάρε το πτυχίο σου.
Κρεμάλα, Πτυχιούπολη, Γραμματοεισβολείς και άλλα παιχνίδια για να δοκιμάσεις! Παιχνίδια για τα μαθηματικά: Eπιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και καλή διασκέδαση! Ramkid: Πάτα το κουμπί παίξε μαζί μας και διασκέδασε παίζοντας!
 Παίζοντας μαθαίνω το διαδίκτυο. Ταξίδι Φυγής: Ένα παιχνίδι που σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις τι σημαίνει πρόσφυγας... Και έφαγαν αυτοί καλύτερα! Από τους ''Γιατρούς χωρίς Σύνορα'' μια ιστορία για τον υποσιτισμό.
Μυρμηγκούπολη: Κάντε κλικ και μάθετε παίζοντας, τον τρόπο προστασίας μας, σε μια πιθανή καταστροφή. Κάδος Ανακύκλωσης: Μάθε για την ανακύκλωση παίζοντας... Mastermind: Κάνοντας λογικούς συνειρμούς βρείτε τους 4 αριθμούς!
Μαθαίνω τους Νομούς: Εξασκηθείτε στο χάρτη της Ελλάδας βρίσκοντας το νομό που κάθε φορά σας ζητείται. Το ηλιακό μας σύστημα: Παίξτε και μάθετε τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος! Οι σημαίες (παιχνίδι μνήμης): Ανοίξτε τα σωστά τετραγωνάκια με τις σημαίες για να αποκαλυφθεί η εικόνα.
Μαθαίνω την προπαίδεια: Ελληνογνωσία: Ασκήσου στην ελληνική γλώσσα παίζοντας πολλά παιχνίδια εδώ... Πώς θα περάσουν απέναντι; Βοηθήστε το βαρκάρη να περάσει απέναντι 1 λύκο, 1 πρόβατο κι 1 δεμάτι χόρτο!
Η Μαγική Πένα: Ζωντανέψτε σχήματα που φτιάξατε με την πένα σας! Connect 4: Νικήστε σχηματίζοντας τετράδες ομοίου χρώματος δίσκων. Τα Μήλα: Περάστε τα μήλα στα απέναντι πιάτα.
Όαση: Γεμίστε όλα τα τετράγωνα με νερό, με όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις. Μυστηριώδες Νησί: Βοηθήστε τον ήρωα να αποδράσει από το μυστηριώδες νησί. Το Αγρόκτημα: Μπείτε στο εικονικό αγρόκτημα και γίνετε καλοί αγρότες!!!
Κρεμάλα: Το γνωστό μας παιχνιδάκι που βρίσκουμε την κρυφή λέξη! Τρίλιζα: Οριζόντια, διαγώνια ή κάθετα σχηματίστε τριάδα ίδιων συμβόλων. Τρίλιζα για δύο: Δυο παίκτες παίζουν το γνωστό παιχνίδι.
Τα Αντικείμενα: Βρείτε τα αντικείμενα που κρύβονται στα τετράγωνα και κερδίστε! Βρες το Χρώμα: Κάνοντας μείξη των βασικών χρωμάτων, βρείτε το χρώμα! Οι Πύργοι του Ανόι: Βάλτε τους από τον μεγαλύτερο στον μικρότερο σε έναν άλλο άξονα.(Για δυνατούς!!!)
Το Βατραχάκι: Βοηθήστε το βατραχάκι να περάσει απέναντι... Μάντεψε ποιος είναι: Κάνε ερωτήσεις πιο γρήγορα απ' τον υπολογιστή και βρες το πρόσωπο που κρύβεται! Μάθε για την Ευρώπη: Παίξτε πολλά διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια & γνωρίστε την Ευρώπη!
Μαθαίνω τα βουνά της Ελλάδας: Εξασκηθείτε βρίσκοντας στο χάρτη της Ελλάδας το βουνό που ζητάει. Οι Νομοί της Ελλάδας: Πάτα το start και βρες τους νομούς της Ελλάδας! Ευρωπαϊκές Εφευρέσεις και Εφευρέτες: Παίξε & μάθε εφευρέτες & εφευρέσεις της Ευρώπης!
Ανακύκλωση: Βάλτε τα άχρηστα αντικείμενα στους κάδους ανακύκλωσης. Αγώνες αυτοκινήτων: Τρέξε στους αγώνες του παγκόσμιου γκραν πρι και νίκησε!!! Παιχνιδάκια για μικρά και μεγάλα παιδιά: Μαθηματικά, Γεωγραφία και όχι, μόνο για όλες τις ηλικίες!!
Η ιστορία της Κιβωτού του Νώε. 100 σελίδες γεμάτες διαδικτυακά παιχνίδια σ' ένα ιστοχώρο!! Κάνω Πράξεις: Πάρα πολλά παιχνίδια για όλες τις τάξεις. (Ξενόγλωσση ιστοσελίδα)
Καταπληκτική ιστοσελίδα με πολλά παιχνίδια μαθηματικών. (ξενόγλωσση) Ενδιαφέρουσα ξενόγλωσση ιστοσελίδα με πολλά παιχνίδια στα Μαθηματικά.(Ξενόγλωσση) Ασκήσεις στην εκατοντάδα. (Ξενόγλωσση)
Παίξε διαιρώντας. (Ξενόγλωσση) Παίξε Tangram. (Ξενόγλωσση) Μεγάλη συλλογή από Puzzles. (Ξενόγλωσση)

 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ 

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Μάθετε τα χρώματα με τον Πάρη, το ποντικάκι και τον Έκτορα, το αρκουδάκι και ακούστε ένα υπέροχο τραγούδι για κάθε χρώμα. Πρωτογενή, δευτερογενή & τριτογενή χρώματα για να μπορούμε να κάνουμε όμορφους συνδυασμούς. Στα ίχνη των αρχαίων χρωμάτων. Μια ταινία για τα πολύχρωμα μάρμαρα της αρχαίας Ελλάδας.

 

 ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Δείτε και μάθετε την αξία των σημαντικότερων έργων τέχνης του κόσμου μέσα από την παρουσίαση που ακολουθεί... PowerPoint-and-Keynote-9 12

 

ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ GRAFFITI
Graffiti στα πιο παράξενα σημεία...
...ένα μοναδικό θέαμα που δημιουργεί η ανθρώπινη έμπνευση!!!
Απολαύστε το... PowerPoint-and-Keynote-9 12

 

Δύο βιβλία για ζωγραφική:  Spiderman pdf icon  Greek Gods and Goddesses pdf icon

 

 

KΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ!
Αστερίξ ο Γαλάτης.  Ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα.  Οι 12 άθλοι του Αστερίξ. 
 ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!
Κάντε κλικ και απολαύστε τον παπουτσωμένο γάτο, τη σταχτοπούτα, τα τρία γουρουνάκια και πολλά ακόμα...
Η Σταχτοπούτα Η Κοκκινοσκουφίτσα Η Χρυσομαλούσα
Η Τοσοδούλα Τα Τρία Γουρουνάκια Ο Παπουτσωμένος Γάτος
   ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΥΛΗ
Απολαύστε πέντε όμορφες ιστορίες με τον Αρχαιούλη & μία με τη Δέσποινα σε κινούμενα σχέδια και γνωρίστε την αρχαιότητα μ' ένα μοναδικό τρόπο!!!
Οι ιστορίες του Αρχαιούλη. Το μηχανικό τέρας. Η αγωνία του πεντάθλου.
Το χαλασμένο κρασί. Χρυσός Αιώνας. Μια αρχαία ολυμπιακή διοργάνωση.
   ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δείτε και απολαύστε ιστορίες με θέματα από τη θρησκεία!
Ιησούς: Γέννηση, θαύματα, παραβολές. Οι δέκα εντολές. Οι παραβολές του Κυρίου.
Τα θαύματα του Κυρίου. Μωυσής: Η έξοδος από την Αίγυπτο. Η Κιβωτός του Νώε.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ 
Διασκεδάστε παρακολουθώντας κινούμενα σχέδια και μάθετε τα γράμματα, το σώμα σας, ήρωες της Μυθολογίας...
Ένα Γράμμα μια Ιστορία. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Ζωή.
Η καταστροφή της Τροίας & οι περιπέτειες του Οδυσσέα.
Ελληνική Μυθολογία Ελληνική Μυθολογία ΙΙ Η Χαμένη Ατλαντίδα.
ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ!!!   
Ο Μίκυ Μάους & η παρέα του. Ο Ποπάυ σε χαρούμενες διακοπές. Ταρζάν ο βασιλιάς της ζούκλας.
Ο Πινόκιο & ο αυτοκράτορας της νύχτας. Η μικρή γοργόνα. Τα πρώτα χρόνια της Άριελ. Μικρό μου Πόνυ. Η Πριγκίπισσα της Ανοιξιάτικης Παρέλασης.
Μικρό μου Πόνυ. Το τέλος της φτερωτής κοιλάδας. Μικρό μου Πόνυ. Η Ταινία: Επεισόδιο 3